- świat megaherców, megabajtów i voltów
@up- czytaj to co napisałem ^^ nie będę ryzykował tym, że będę musiał siedzieć przez pół godziny i klikać- usuń, usuń, usuń bo jakaś nie miła osoba nabije np. 100 bezsensownych postów jeden pod drugim
To jest zabezpieczenie przed zbędnym spamem.
Edit: bo to spam... w sensie rozmowy na różny temat... a nie spam w sensie, że zacznę klikać 99 wiadomości o treści kpmnaehgkpmfgf tylko po to by inni nie mogli porozmawiać... to dobra... zmienię nazwę tematu...
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.eu;( Pff to ja się wypisuje! ;/
Ostatnio edytowany przez adamowski10 (08-01-2011 22:17:36)
常に正の値と思います!
no 3maj się
gwoli wytłumaczenia:
Spam jest bez sensu, jako taki jak ty to rozumiesz... bo np. zbiorą się 3 osoby, zaczną sobie pisać, a wejdzie czwarta i chcąc ich zdenerwować zacznie Ci sypać post pod postem, po za tym co to za zabawa zamulić forum w bezsensowny sposób? i zasyfić temat? Zmieniłem nazwę działu i wątku- żeby inne osoby nie pomyliły. Jak na razie siedziałem na 2 dużych forach i zaobserwowałem na kilku bardzo popularnych forach komputerowych, że nigdzie nie ma czegoś takiego jak pisanie posta pod postem, a jeżeli jest to można otrzymać za to bana na jakiś czas. Ponieważ jak piszę, chcesz coś dodać? Edytuj- od tego jest ten klawisz
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euNie wymądrzaj się, ja sobie jaja robię ;(
常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.eu Dzięki ziom ;D
常に正の値と思います!
no widzę, że idziesz na całość ja może jutro sobie zrobię banner na dół
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euNo patrz, nawet skype i aqq podałem! <zonk>
常に正の値と思います!
hah powiedz mi jak htmlem zrobić następną linijkę? ;p bo nie pamiętam czy coś takiego było, a jeżeli tak, to jak to zrobić
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.eu<br />
?
常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euBrowca please albo pkt reputacji ;D
Ok lecę do wyra bo źle się czuje. See you
常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.eu常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euCo taka cisz? :>
常に正の値と思います!
logo już zrobione, pozostaje mi tylko znaleźć jedną rzecz i będzie gites
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euJaką?
常に正の値と思います!
już mam, zaraz wgram przypuszczam nowe logo... bez rewelacji... takie żeby było pod kolor strony
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euW czym robiłeś? Gimp, photoshop?
常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euFajne tło ;p
常に正の値と思います!
nom, reszta przeciętna ;p ale chciałem coś na szybko by było dopasowane rozmiarem i kolorystyką
Ja od teraz będę pisał wyłącznie z fona- pakuję kartę graficzną i czekam na HIS HD4890. Postaram się odpisywać regularnie z telefonu- jak będę w domu przez wifi
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euokey
常に正の値と思います!
kurcze z fona mam problem z pisaniem postów, jeszcze spróbuję inną przeglądarką zerknąć tutaj Omnią
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euSpoko
常に正の値と思います!
moja karta poszła poleconym ubezpieczonym, więc jak liczę na to, że w piątek, ew. sobota czy poniedziałek karta będzie już u mnie na kolanach ^^
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.eu常に正の値と思います!
adamowski10Stały bywalec
adamowski10@aqq.euOK
Nie masz może na zbyciu jakiejś karty muzycznej obsługującej 5.1 po znajomości?
常に正の値と思います!